Ukens lag

Hver uke fremover vil vi presentere våre lag i Andebu.

Først ute er Jenter 9 (f. 2012, + 2011 og 2013)

Vi er et jentelag sammensatt av spillere fra 3 årstrinn, som har det mye moro sammen. Aldersforskjellen til tross, så er det en veldig fin gruppe, som har det veldig gøy med fotball sammen! Laget består i inneværende sesong av Emilie Fredrikke Hynne Larsen, Ida Gallis, Vilde Marie Christiansen, Liana Framnæs Jørgensen, Emilie Terkelsen Almenning, Martine Hasås Pettersen, Mia Øya Hegdahl og Kornelia Kaltvedt. Trenerteamet består av Brita Hynne Larsen (trener), Erlend Gallis (assistent), Thomas Almenning (assistent), John-Reidar Pettersen (lagleder) Vi så veldig stor progresjon i forrige sesong, da vi spilte 5-er fotball for første gang, og hvor jentene spilte flere gode kamper og scoret mange flotte mål. Pga. Corona har vinterens treninger blitt stoppet, så vi håper vi finner tilbake til formen i løpet av våren, så det kan bli nok en jubelsesong for jentene våre! Fotball er gøy for alle

Legg igjen en kommentar