Ukens lag (uke 19)

Denne uken presenterer vi Andebu Gutter 16. (2006 – 2005 – 2004). I løpet av vinteren har flere nye spillere kommet til, og vi teller nå 18 spillere. Guttene er ivrige, og vi er alltid mange på hver trening. Vi trener tirsdager og torsdager, klokken 20.00, på H.Glass arena. I vinter arrangerte vi interncup i Andebuhallen hver søndag ettermiddag, dette var et veldig populært tiltak.

Spillere: Amer Karalic, Anton Gunnerød, Aron Alexander Steen, Audun Marenius Anglevik, Birk Solem Warhus, Eilev Ellefsrød Berg, Eskil Røvik Hernandez, Fabian Skatvedt Jakobsen, Henrik Vestby Hart, Isak B. Wache, Jørgen Hansen Sukke, Ludvig Bjørkmo, Magnus Trevland, Marcus Skarsholdt Myhre, Martin Dehli, Sivert Stein Elgesem, Thor Magnus Tvile Skøtt og William Vestby Hart.

Lagledere: Magnar Johansen og Sølvi Hansen.

Trenere: Joakim Haalamd og Rune Hagen.

Vi legger stor vekt på at fotball skal være gøy for alle, og vi forsøker å få til andre aktiviteter også for å styrke samholdet. Vi har bl.a. vært og spilt frisbeegolf på Håsken. Dette var så gøy, at det skal vi gjenta. Det gøyeste med fotball er å spille kamper, derfor er alle med på kamp og alle skal spille minimum 50% av tiden. (Uavhengig av ferdighet og treningsoppmøte) Vi har med 4 overårige på laget. Siden det kun er lov med 2 overårige spillere ute på banen så rullerer 04 gutta med å være med på kamp. Sivert Stein Elgesem, f. 2007, hospiterer fast på laget vårt, i tillegg til at han skal spille alle kamper for gutter 14 laget.

Guttene vant sin første seriekamp mot Breidablikk / GØIF. Vi oppfordrer alle til å møte opp på kamp når gutter 16 spiller. De ønsker seg mange tilskuere.

Legg igjen en kommentar