«Fotball for alle» – ingen trenings-kontingent

Årets gladnyhet i Andebu!

Vi lanserer et nytt konsept hvor alle barn til og med 10 år slipper å betale trenings-kontingent. Det vil være et prøveprosjekt som er tenkt å vare i 3 år i første omgang. Målet er å rekruttere enda flere fotballspillere, samt at vi ønsker å begrense frafallet i fotballen. I tillegg til at de aller yngste slipper trenings-kontingenten kommer vi til å arrangere lavterskel tilbud for alle barn og ungdommer i Andebu i form av helgeturneringer hvor man selv velger hvem man vil spille på lag med. Det vil være åpent for alle med tilknytning til Andebu, og man må heller å ikke være medlem av klubben for å delta. Vi håper å kunne få til en enkel servering av frukt eller lignende på disse arrangementene.

Dette prosjektet er et samarbeid mellom fotballgruppa og Andebu Idrettslag hvor vil deler på kostnadene.

Alle medlemmer må betale medlemskontingenten til idrettslaget(kr. 200,-), da det er dette som danner grunnlaget for LAM midlene som tildeles idrettslaget. Det er antall betalende barn og ungdommer vi får tildelt midler for.

Legg igjen en kommentar