Ny spennende kamp da G16 vant over Stokke

Andebu – Stokke 2 2-1 (1-1)

Mandag 14. juni var det igjen duket for fotballfest da gutter 16 tok imot Stokke 2 i sin siste kamp for vårsesongen. Det var fint vær, mange tilskuere, åpen kiosk og det ble en spennende og underholdende kamp. 1. omgang startet med en stillingskrig, hvor ingen av lagene produserte store sjanser. Utover i kampen fikk Andebu mer ballbesittelse, men det var Stokke som gikk opp i ledelsen mot slutten av omgangen. Helt på tampen av omgangen fikk Isak kranglet ballen i mål etter en corner, og lagene gikk til pause med 1- 1. Et rettferdig resultat. I den siste tiden har guttene trent på å bli bedre inne i «boksen» etter innlegg og hjørnespark. Det var derfor ekstra gledelig at vi klarte å få omsatt et hjørnespark til tellende resultat. 2. omgang begynte litt som den første, men etter vært fikk Andebu guttene mer kontroll over kampen.

Midtveis i omgangen fikk alle på H.Glass arena nærmest hakeslepp, og ble vitne til en av de beste målvaktsprestasjonene som noen gang har blitt vist frem på arenaen. En Stokke spiller kom alene med Aron fra kort hold, alle så ballen i mål, men Aron ville det annerledes. På mirakuløst vis fikk han fistet ballen over tverrliggeren. Det ble noen lange sekunder, Aron lå langflat på bakken, ballen gikk sakte i en buen i lufta og landet oppe på nettaket mens Aron fulgte med uten å kunne gjøre annet en å håpe.

Andebu fortsatte å kontrollere kampen, og etter 70 spilte minutter kommer Anton inn fra kanten og setter ballen kontrollert forbi målvakt. 2-1 til Andebu! Flere mål ble det ikke, og en glad og jublende Andebu gjeng kunne feire seieren.