Et alternativ til fotballcup

8-10 oktober skulle G 13 deltatt på en cup i Porsgrunn, men den ble dessverre avlyst. Vi bestemte oss derfor for å få til en erstatning denne helgen.. Valget falt på å besøke Vestfold paintball på lørdagen, og det kan virkelig anbefales for de over ti år.. De fleste gutta var i ekstase, samarbeidet og la taktikk på høyt plan. Det ble noen vondter, men ikke verre enn at dette vil vi gjøre igjen

 Deretter bar det til Andebuhallen for lunsj og overnatting. Fri bruk av hallen er alltid stast og den ble brukt til bla fotball, basket, innebandy og mørkegjemsel.. Til kvelden bestilte vi pizza og satte på en film ingen hadde tid til å se på. Neste dag var det klart for en intern fotballkamp mellom Høyjord og Andebu.. spillerne hadde selv ansvaret, og to trenere ble utvalgt.. Håvard tok seg av dømmingen, så jeg kunne bare være tilskuer denne kampen som ble 1-1 etter full tid og måtte avgjøres på straffespark..

Et flott døgn med en herlig guttegjeng.. men vi gleder oss fremdeles til å kunne dra på overnattingscup igjen

Legg igjen en kommentar