Eksemplarisk oppførsel

I går kveld, mandag 15.november, ble den årlige juniorgallaen gjennomført. Dette var vår 8. juniorgalla, og som vanlig var det mange unge barn som deltok fra både Kodal, Høyjord og Andebu. Jeg har vært med på alle juniorgallaene, men aldri opplevd at så mange barn og ungdommer har oppført seg så eksemplarisk som i går. De yngste barna fikk pokalene sine først, for deretter å sette seg ned og følge med på alle de andre lagene og spillerne som fikk pokaler. Samtlige barn satt rolig gjennom nesten hele gallaen, og alle som var fremme og hentet sine pokaler stilte seg pent opp på rekke.

Så her har trenerne (og foreldrene) gjort en veldig god jobb. Dette er helt i Andebu Fotball sin ånd, vi skal oppføre oss pent både på og utenfor banen, og vi skal respektere alle.

Årets prisvinnere:

Årets spiller: Sivert Stein-Elgesem

Årets trener: Ronny Mørken Hansen

Årets lagleder: Malin Møyland Gran

Årets supporter: Thore Boye Olsen

Årets ildsjel: Brita Hynne Larsen og Morten Larsen

Vi gratulerer alle prisvinnerne.

Tusen takk til alle for vel gjennomført galla.

Rune Hagen

Leder i fotballgruppa.

Legg igjen en kommentar