Tidenes yngste A-lag (Nøtterøy-Andebu 2-6)

Laget som Andebu seniorene stilte med i går må ha vært Andebus yngste A-lag gjennom tidene. 3 spillere fikk sin debut, hvorav to guttespillere (16) i tillegg til en første års junior (17). Totalt så hadde Andebu med tre guttespillere og tre første års juniorer. Lagets gjennomsnittsalder var på 19,67 år. Det må sies å være veldig lavt for et seniorlag i 7.divisjon. Det var mye dramatikk før kampen, Andebu hadde mange forfall pga. sykdom og skader. Andebu ønsket å flytte kampen, men det ville ikke Nøtterøy, så da måtte trener Hazar bruke mesteparten av dagen i går med å ringe rundt for å få med nok spillere til kampen. Forfallene fortsatte å komme inn i løpet av dagen, en kjørte ut med sin motorsykkel, en annen meldte forfall da Hazar var på vei til Kodal for å hente han, så da var det bare å snu og jobbe videre med å rekruttere nye spillere til kampen. George kom hjem fra Sahara denne dagen, han kunne være med, men da Jakob (spiller på laget) kom for å hente George på Tønsberg togstasjon var toget fra Oslo forsinket. Jakob måtte dra på kampen, ny kompis ble sendt for å hente George. Han ankom stadion rett før dommeren blåste i gang 2. omgang. George skiftet på sidelinjen, var raskt innpå, uten oppvarming, og spilte en strålende kamp! Andebu startet kampen med en innbytter. Så til kampen, Andebuguttene fulgte trener Hazar sin taktikk til punkt og prikke, og spilte en strålende kamp. De ledet 3-2 til pause. Med til historien hører at Andebu fikk tildelt ikke mindre enn 3 straffespark. Nøtterøy fikk også utvist en spiller rett før pause. Og vi må vel være så ærlige å si at Nøtterøy ikke var veldig heldig med dommerens innsats. Det var en fair spilt kamp, og ros til Nøtterøy for veldig pen oppførsel til tross for at mye ikke gikk deres vei. Målskårere for Andebu: Lewin 2 mål , Jakob 1 mål + 3 assist, Markus 1 mål, Milos 1 mål og Niklas 1 mål. Niklas er guttespiller, debuterte i går og skåret sitt første mål for A-laget.

Andebus beste: Anton Gunnerød. Men ros til alle på laget for en fantastisk innsats.