Knøttefotballdagen fredag 3.mai 2024

Årets knøttefotballdag ble til en strålende dag der totalt 40 førskolebarn fra barnehagene i Andebu virkelig fikk føle på mestring mens de utforsket fotballglede og fellesskap. Med Gullis, maskoten fra Vestfold Barnekreftforening til stede, skapte vi en fantastisk dag på H.Glass arena.

Barna nøt 3’er-fotball, fotball dart, straffekonk, tursti, fotball bowling og en rekke andre spennende aktiviteter. De utfordret seg selve med slalåm dribling og skudd på småmål, man kunne se at gjennom å klare disse øvelsene så styrket det deres selvtillit. Vi takker Vestfold Barnekreftforening og Gullis for at de ble med i dag, som sammen med barna skapte uforglemmelige øyeblikk fylt med glede og mestring denne varme maidagen.

Når barna har det gøy, er det en klar indikasjon på at vi er på rett spor, og det gir oss motivasjon til å fortsette med lignende arrangementer.

Dette ble til en skikkelig suksess i år igjen, vel møtt i 2025 😊

🎗️

Legg igjen en kommentar