Lørdag 19. august arrangerer vi en turnering for mangfoldslag (tilrettelagt fotball). Vi har valgt å kalle turneringen for Cup'en hime - en turnering for mangfoldslag. Dette blir det første arrangementet i det årlige "Hælja hime" arrangemntet i Andebu, som strekker seg over en hel uke med mange arrangementer og med en stor markedsdag lørdag den 26.august. I Andebu har vi en egen dialekt, som riktig nok få unge bruker i dag, men vi prøver å ta vare på den. Der av navnet Hælja hime og Cup'en hime. Lurer du på hva hime betyr? Hime betyr hjemme på Andebudialekt.

Det blir premie til alle deltakere, og lagspremier til de 3 beste lagene.

Arrangør av turneringen er Andebu Fotball. Vårt motto er at fotball skal være gøy for alle. Det skal også være vårt fokus under denne turneringen.

Andebu ligger idyllisk til midt i Vestfold, og er en del av Sandefjord Kommune. Det er kort vei fra E18 til Andebu. (Ca. 10 km fra avkjøringen på Sem utenfor Tønsberg)

Vi vil ha åpen kiosk og vi griller hele dagen. Rett ved H.Glass arena ligger Andebuhallen. Her vil det være garderober og toaletter tilgjengelig. Skulle det bli dårlig vær, noe det sjelden er i Andebu, vil "kafeteria" området i hallen være åpent for publikum. På H.Glass arena finnes det en tribune, og vi vil sette ut mange benker og bord på anlegget.

 I nærheten av H.Glass arena finnes det en liten frisbeegolf bane. Det vil være mulig å låne frisbee'er  for de som vil prøve dette. Ca. 300 meter fra H.Glass arena ligger vårt andre anlegg, med 11'er gressbane og ny 9'er kunstgressbane. Her finner du også en bootcamp bane, treningsapparater, en mini klatrepark, samt den berømte trappa, som er en trapp bygd for mosjon og utsikt. Den har 164 trinn og er bygd i unnarennet på en gammel hoppbakke. Her har vi arrangert trappeløp, og rekorden er 23 sekunder opp trappa. Klarer du å slå den? Noe for de spreke?