Ukens lag (Uke 22)

Denne gang har turen kommet til Andebu gutter 13 år (f. 2008)

G13 består av 15 herlige, sosiale, artige, pratsomme og aktive gutter som møter opp på trening hver tirsdag og torsdag, på arenaen og sletta..Vi har mistet noen spillere i løpet av det siste året, men også vært heldige og fått noen nye spillere. Gruppa består av spillere fra Høyjord (6) og Andebu (9). De fleste gutta har holdt treningen i gang gjennom coronaperioden, men er veldig glade for at det er lov til å spille på trening igjen. Og ikke minst at kampsesongen er i gang igjen. Det er jo kamper som er det aller gøyeste. 

I fjor slet vi endel med vonde hæler og knær, slik at vi måtte spille 7’r.. I år satser vi på nytt på 9’r fotball, og de har nå fått spilt tre 9’r kamper.. Det har endt med to uavgjort og et knepent tap som resultat.. Veldig bra innsats og mye bra spill som vi tar med oss videre.. Det bor mye fotball i denne gjengen 😊

Vi gleder oss nå til at samfunnet åpner opp igjen, slik at vi kan finne på flere sosiale aktiviteter utenfor treningsfeltet igjen.. Vi prøvde oss på fotballgolf i fjor og gleder oss nå til å prøve oss på frisbee golf’n på Håsken. 

Vårt håp for høsten er at vi kan få dra på en overnattingscup.. evt ta en treningssamling med overnatting, gjerne i hallen.. Det krysser vi fingrene for. 

Jeg vil anbefale dere og ta turen til H-glass arena for å heie på denne fine gjengen 😊

Legg igjen en kommentar