«Dansken» skårte

Runar-Andebu 4-1 (4-0)

Siste torsdag var det igjen gutter 16 kamp. Denne gang borte mot Runar. Det var en spent gjeng som dro ned til Haukerød denne kvelden, siden vi hadde veldig mange skader og forfall. Vi var kun 11 spillere, og noen av disse var også småskadet. Men guttene gjennomførte en heroisk kamp. Kampen startet bra for Andebu, Runar hadde ballen mye, men vi lå tett og kompakt med lagdelene som planlagt. Runar produserte få sjanser. Midtveis i omgangen fikk Runar 2 skåringer, og vi begynte å bli slitne. Det hjalp heller ikke på at Anton måtte ut med skade, så nå var vi bare 10 mann. Det ble jobbet iherdig på sidelinjen, med nedising av skaden. I denne perioden skårte Runar 2 nye mål og de ledet 4-0 til pause. Anton bet tenna sammen, og var klar for 2. omgang som begynte bra for Andebu. Tidlig i omgangen fikk vi straffe, og vinneren av ukens straffesparkkonkurranse på trening , Thor Magnus Skøtt (dansken), steg frem til straffesparrk merket. «Dansken» var iskald, og plasserte ballen sikkert forbi målvakten. Flere mål ble det ikke, så Andebu gutta vant 2. omgang 1-0. Det må sies å være veldig bra, vi spilte mot 1. laget til Runar, vi var kun 11 mann og flere var småskadet. Men det var gøy å følge guttene etter den enorme innsatsen de la ned for dagen, og da spesielt i 2. omgang.