Familiedag        

Hælja Hime – veka!     

        

NM-uka og EM-uka! Vi er ikke snauere.

Lørdag 20. august starter Hælja Hime – veka, og hele uka fra mandag 22. til søndag 28. august skjer det ting i Andebu i regi av gode samarbeidspartnere og Hælja Hime. Les Hælja Hime-Magasinet og få med dere alt.

Først ute er Andebu Idrettslag med sin aktivitets-/familiedag på Møyland  lørdag 20. august i tidsrommet kl. 14.00 – 17.00. Her blir det ulike aktiviteter i regi av idrettslagets grupper (bl.a. ski, orientering, frisbee,  klatrepark, aktivitetspark, bootcamp, fotballkamper på minibaner-gjerne familie- eller vennelag). Det hele avsluttes med en spektakulær konkurranse i monstertrappa (med gode premiere til vinnerne i ulike klasser). For alle som deltar på minst fem aktiviteter, spanderer AIL mat og drikke.

                             

Legg igjen en kommentar