Turorienteringssesongen er i gang

Vår 47. turorienteringssesong er i gang. Konvolutt med 3 kart, Bustingen øst og Håsken nord i Andebu og Holtemyra i Stokke, med til sammen 52 poster, kjøper du for 200 kroner på YX stasjonen på Gravdal. Vi ønsker betaling med Vipps (Orienteringsgruppa – Andebu IL – 114730). Postene står ute til 30. september. Husk å ta med noe å skrive ned bokstavkodene med. Andebu ILs turorientering også tilgjengelig på https://turorientering.no/…/turorientering-andebu-il-2021/. Her kan du kjøpe enkelt kart eller hele «konvolutten» med kredittkort og skrive ut hjemme. Du kan registrere kodene/»klippene» her etter turen. Du kan også bruke appen Turorientering for å få tilgang til kartene du har kjøpt og registrere kodene/»klippene» elektronisk når du besøker postene. God tur!

Legg igjen en kommentar