Endelig barneidrett i Andebu

Da Rebecka Hytten Davison tok kontakt med idrettslaget og ønsket å starte ei barneidrettsgruppe, var selvsagt hovedstyret velvillig innstilt. Dette er et tilbud idrettslaget mangler for tida, og det viste seg allerede på første kvelden at dette var et populært tiltak.  Rebecka hadde fått med seg Lubisney Rogstad som medinstruktør. Ca. 25 barn i alderen 3 til 6 år hadde møtt opp sammen med minst en foresatt. Såvel mammaer som pappaer, ikke bare overvar kvelden og fulgte med på sine håpefulle, men flere tok også tak der det var behov. Etter stemningen å dømme, hadde ungene en fin time i gymnastikksalen på ungdomsskolen. Tiltaket fortsetter hver onsdag kl. 17.00 til kl. 18.00 og er åpent for førskolebarn. Aktiviteten vil variere ut fra vær og føreforhold, og etterhvert vil tilbudet også bli lagt ute med både ski, skøyter, aking og andre aktiviteter i skolens flotte nærområde. Siden barna er små, er det ønskelig at de har med seg en voksen.

Dersom interessen vedvarer og foreldre har lyst til å bli medinstruktører, vil idrettslaget arrangere barneidrettskurs for de som kunne tenke seg å ta noe mer ansvar etterhvert. Tilbudet vil være gratis for barna, men idrettslaget håper selvsagt at en eller begge foreldre ønsker å støtte laget med et medlemskap.

Rebecka har opprettet ei egen facebookside der foresatte kan bli medlem. Her vil all  nødvendig informasjon bli gitt. Den heter rett og slett «Andebu IL – Barneidrett».

Da er det bare å ønske velkommen tilbake neste onsdag, og er det nye som ønsker å bli, velkommen skal dere være!

Legg igjen en kommentar