Fotballgøy hver onsdag

I sommer har vi planer om å holde fellestrening for alle lagene våre hver onsdag på H.Glass arena. Vi vet av erfaring at det er vanskelig for lagene å holde treninger da mange tar fri når det er skoleferie. Tilbudet er tilrettelagt for alle, med minimerket øvelser for de yngste og teknikkmerket for 10 år og oppover. Etter øvelsene har vi en felles pause hvor barn, ungdommer og voksne samles. Fotballgruppa serverer frukt til alle og kaffe til de voksne. Etter pausen spiller vi kamp. Onsdag den 22 juni var første gang, det var godt oppmøte og alle hadde det gøy. Vi fortsetter med samme opplegg førstkommende onsdag, kl. 18.00, og vi er spente på om noen klarer å slå trikse rekorden til Mathias (150 +) eller om noen klarer å heade ballen lenger enn 12 meter.

Legg igjen en kommentar