Seier til alle våre ungdomslag i går

Det ble en fin seriestart for våre ungdomslag i går. J15 vant 4-3 over Re, gutter 13 vant 5-4 over Svarstad/Hvittingfoss og gutter 16 vant 3-0 over Store Bergan.

Referater hentet fra Tønsbergs Blad:

Andebu fikk med seg alle poengene da Re 2 ble slått 4-3 i serieåpningen i J15, Avdeling C – Vår mandag.

Lina Hagen sendte Andebu foran da hun satte inn 1-0 etter 21 minutter. Re 2 satte inn 1-1 fra krittmerket fire minutter senere. Etter en halv time tok Andebu ledelsen igjen ved Ashley Kristyn Sanchez Ortiz, men Re 2 utlignet til 2-2 like etterpå. Lagene gikk i garderoben på stillingen 2-2.

Andebu hadde grunn til å juble mot Re 2

Andebus spiller nummer 14 sendte Andebu i føringen på nytt et kvarter før full tid, og Julie Linnom Hansen scoret 4-2-målet for hjemmelaget seks minutter senere. Re 2 reduserte til 3-4 fem minutter før slutt. Ingen av lagene klarte å finne nettmaskene flere ganger. Sluttresultatet ble dermed 4-3.

Poengjakten fortsetter

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Andebu spiller mot Ørn Horten 2/NIF/Falk/Borre 2 25. april, mens Re 2 spiller neste kamp mot Tjølling 2 dagen etter.

Store Bergan 2 tapte hjemme for Andebu

Leon Lucas Borgersen sto fram med to mål da Andebu vant 3-0 over Store Bergan 2 i G16, Avdeling B2 – Vår.

Verken Store Bergan 2 eller Andebu fikk uttelling foran boksen i første omgang. Da lagene gikk til pause, var stillingen 0-0.

Målbonanza etter pausen

Mathias Lissou Waka sendte Andebu i føringen noen minutter ut i andreomgangen, og Andebu doblet ledelsen da Borgersen satte inn 2-0. Et kvarter før slutt økte Andebu ved Andebu-angriperen. Den endelige stillingen i oppgjøret ble 0-3.

Morten Røed Larsen og Leo Ramberg Haaland fikk gult kort.