Andebu jenter 2009/ 10 til topps i B – sluttspillet i Lyngdal Cup

Andebu J 09/10 deltok i helgen 11-13/8 på Lyngdal Cup i J13 klassen.

Etter ankomst og registrering på torsdag, ble laget innlosjert på Å barneskole.
Første kamp var mot Avaldsnes klokka 12:40 på fredag. Våre jenter jobbet godt og hadde flere gode muligheter, men kampen endte 0-0.
Ett poeng til Andebu.

Det var satt opp busser mellom skolen, stadion og Lyngdal Kristne Videregående Skole, der middagen ble servert. Sørlandsbadet bassenganlegg lå også rett i nærheten av KVS.

Kamp nummer to mot Bjerkreim IL ble spilt klokka 18. Her møtte jentene et meget godt lag, men kom fra det med et hederlig 0-2 tap.

Verre skulle det gå klokka åtte på lørdag morgen da vi møtte Lyngdal J13. Dette var også et meget godt lag, og vi ble banket 0-6, på tross av god kjemping.

– I den fjerde og siste kampen i gruppespillet kom endelig seieren. Det var en jevn kamp, med et lite overtak for våre jenter som holdt nullen og scoret ett mål mot Orre IL.

Målscorer – Ashley.

Med 4 poeng kom vi på tredje plass i vår gruppe, og var klare for B sluttspillet på søndagen. 

Men først var det middag og diskotek for deltakerne. For noen var dette cupens høydepunkt.

På søndag møtte vi Avaldsnes igjen i semifinalen. Denne gangen vant våre jenter 1-0 etter at Signe dundret ballen i mål etter en corner.

I finalen møtte vi igjen Orre IL. Det ble en tett og tøff kamp, men våre jenter hadde de største og farligste mulighetene. Likevel sto det 0-0 både etter ordinær tid og etter ekstraomgangene.
Dermed måtte kampen avgjøres med straffespark konkurranse.
Etter 5 straffer kunne jentene våre slippe jubelen løs med 4-3 seier.
Sterkt!

Lyngdal Cup var en fin opplevelse for våre spillere. Busstilbudet gjorde det mulig for spillerne å benytte tida mellom kampene til å delta på aktiviteter på stadion, utforske sentrum, eller besøke Sørlandsbadet.

Maten var enkel men god, og ingen spillere klaget over bevertningen.
Bortsett fra en noe treg oppdatering av resultater på nettsidene er også lagleder og trenere godt fornøyd med arrangementet.
Ikke minst var de voksne stolte over laget som oppførte seg eksemplarisk både på og av banen.

Legg igjen en kommentar