Barneidrett / all idrett i Andebu

Kjære foresatte til barn på barneidretten/all idretten!

Og andre som er interessert i å gjøre barneidretten i Andebu enda bedre!

Dette tilbudet har blitt utrolig populært. På det meste har det deltatt ca. 45 barn i alle aldere fra barn med smukk og opp til 9-åringer. Vi ønsker å forbedre tilbudet for alle. Derfor må vi fra og med vinterferien (etter uke 8, dvs. fra onsdag 28. februar) dele gruppa i to. Det betyr at det blir et parti for de under 6 år og ei gruppe med 6 til 9-åringer. Dere får beskjed om dag og klokkeslett senere.

Vi, dvs. Andebu IL er så heldige at både Camilla og Une fortsetter. Når vi deler, skal Camilla ha ansvaret for de aller yngste og Camilla og Une fortsetter sammen med de eldste. Dette kommer til å bli bra for alle. Så åpner vi selvsagt for at søsken kan få være sammen av praktiske grunner for dere foresatte om dere ønsker det. Dette avtaler dere med Camilla og Une.

Men, kjære foresatte og andre, idrettslaget trenger hjelp. Vi har ledere for barneidretten, men vi skulle gjerne hatt med flere voksne i et forpliktende samarbeid. For at de som ønsker å være med å bistå Camilla og Une skal få økt kompetanse, vil vi arrangere barneidrettskurs i Andebu. Vi ønsker å gjennomføre dette i løpet av januar/februar. Kurset vil trolig gå over to eller tre kvelder. Ønsker dere mer informasjon, følg denne linken og les dere opp:

https://www.idrettsforbundet.no/tema/barneidrett/aktivitetslederkurs/

Så setter jeg stor pris på om dere kan sende meg en mail på bjorn.aamodt@gmail.com eller tlf. 930 80 303 om du ønsker å delta eller om du har spørsmål. Jeg må ha tilbakemelding før jul.

Vel møtt og takk for at du (kanskje) bidrar til en enda bedre barneidrett i Andebu!

Med hilsen

Bjørn Aamodt

Sekretær/nestleder i AILA

Legg igjen en kommentar