Andebu Fotball ble årets nærmiljøklubb

Under årets fotballkonferanse ble Andebu kåret til årets nærmiljøklubb. Her er sitat fra vår sportslige leder, Andreas M Wåle: «I dag så deltok jeg og Rune på årets fotballkonferanse i Sandefjord. Omtrendt 130 personer fra de fleste klubber rundt om i Vestfold var med. En meget innholdsrik dag som ikke minst endte med at Andebu fotball fikk pris 🙌🏻🥳Det HER priset ER HELE fotballgruppa sitt pris men også støtteapparatet rundt oss, inkludert foreldre og alle som støtter klubben på en eller annen måte. Så til dere, alle trenere, lagledere og banemannskap i fotballgruppa! Deres fantastiske innsats og dedikasjon er virkelig med på å sette Andebu på kartet, og sammen så skaper vi noe positivt og meningsfullt for våre barn, å jeg håper at vi voksne også føler at vi gjør noe bra her. Så fortsett den fantastiske jobben dere gjør! 🙏🏻⚽️#Andebu fotball trenere og lagledere«

Legg igjen en kommentar