Det meste er nå klart: – så starter den virkelige jobben i morgen lørdag, fra klokka 09:00.

Det er nå kun 12 timer igjen før de første kampene sparkes i gang i årets Sandarcup der vi i Andebu fotball i år er medarrangører, og etter mange lange dager med forberedelser nærmer vi oss endelig starten. Denne helgen forventer vi å ta imot rundt 300 ungdommer som skal spille totalt 57 kamper til sammen på lørdag og søndag, på H. Glass Arena å på Møylandsletta. I tillegg vil over 200 deltakere nyte middager i kantinen på Andebu ungdomsskole.
Og midt oppi alt så arrangerer vi og vår aldeles egne cup, Mangfoldcupen Cup’en Hime, den på søndag. Se bilder fra fjorårets turnering her.

Vi har hentet inn mange frivillige fra fotballmiljøet i Andebu – foreldre, voksne, trenere og tidligere engasjerte i klubben har alle tatt på seg ulike roller denne helgen. De vil bidra med alt fra renhold og matservering, til kiosk drift og parkeringsvakter. Jobben disse frivillige gjør for klubben vår er uvurderlig. Uten deres innsats ville vi ikke klart å gjennomføre et arrangement som dette. For en liten klubb som vår er frivilligheten helt avgjørende, og vi er utrolig takknemlige for den fantastiske dugnadsånden vi har her i Andebu.

Oppgavene før cupen er mange og tidkrevende, spesielt med tanke på all merkingen av de store områdene som skal brukes gjennom helgen. Banene, parkeringsplassene, kantinen på ungdomsskolen, og mye mer må være klart til bruk. Når helgen først setter i gang, blir det intenst – men så er det plutselig over.

Som ved alle større arrangementer, er vi avhengige av at alt utstyr fungerer som det skal. Hvis noe går galt, kan det føre til forsinkelser og stress. Heldigvis ser alt ut til å være godt planlagt, og vi har fått på plass et mannskap som ser ut til å ha full kontroll.

Været har egentlig og vært på vår side denne uka. Det hele ville vært mye vanskeligere om vi hadde hatt regn hver eneste dag, selv om det dagtid i dag har høljet ned så ser værmeldingen for helgen veldig lovende ut, så vi kan forvente et fantastisk fotballvær!

På vegne av hele fortballstyret så vil jeg ønske alle frivillige, samt alle lag som skal delta, lykke til. Jeg håper at alle som bidrar frivillig, kjenner på en godfølelse og ser at alt arbeidet har vært verdt det. Kanskje vi kan være medarrangører av Sandarcup også i 2025!

Vi ser frem til en helg med god stemning i Andebu, mange besøkende, og folk som koser seg med noe godt fra kioskene på H. Glass Arena eller på Møylandsletta.

Lykke til med cupen alle sammen og hjertelig velkommen til alle deltakere, samt deres søsken, foreldre, besteforeldre og andre støttespillere!

Kampopsett for kamper i Andebu finner man her

Oversikt over parkering og annen info i Andebu finner man her

Legg igjen en kommentar